Trimite e-mail | Printeaza
Politic
13.11.2013

Executivul a desemnat un director la Autoritatea Aeronautică Civilă

Guvernul a aprobat numirea lui Iurie Armaș în funcția de director al Autorității Aeronautice Civile. Iurie Armaș a făcut studii în domeniu la Riga și postuniveritare la Academia de Administrare Publică.

„Îi dorim succese în continuarea eforturilor de liberalizare a serviciilor aeriene cu țările care nu fac parte din UE, astfel încât dinamica pozitivă pe care o cunoaștem din momentul intrării în vigoare a Acordului privind spațiul aerian unic cu UE să fie extins și asupra altor destinații pentru a avea tarife mai mici și condiții mult mai bune pentru cetățenii moldoveni. Trebuie să acordăm o atenție deosebită implementării, în special să nu existe hotărâri arbitrare în acest sens”, a spus Iurie Leancă.

La 24 august 2013 au intrat în vigoare modificările la Legea Aviației Civile, prin care Autoritatea a fost subordonată din nou Guvernului, fiindu-i atribuite și competențele specifice regulatorului în domeniul aviației civile din Republica Moldova.

Tot astăzi, Cabinetul de miniștri i-a desemnat pe Corneliu Jalobă în funcția de director adjunct al Agenției Naționale pentru Reglementare în  Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), iar pe Ina Macu – director adjunct al Biroului Național de Statistică.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus