Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-11-12/guvernul-a-lansat-un-portal-despre-integrarea-europeana-32150.html
Data: Nov 12, 2013 (18:51)

Guvernul a lansat un portal despre integrarea europeană

Portalul gov.md/europa/ își propune să ofere informații clare și accesibile pentru toți locuitorii din Republica Moldova.
Noua pagină web a Guvernului va sistematiza informaţiile despre integrarea europeană şi va oferi detalii despre impactul parcursului european al ţării noastre.

„Integrarea europeană oferă un model și ne stimulează pentru a dezvolta țara, astfel încât cetățenii să aibă un trai decent, locuri de muncă bine plătite, infrastructură modernă, justiție corectă și educație de calitate”, se spune în mesajul Premierului Iurie Leancă, postat pe site-ul gov.md/europa/.

Portalul mai conține informații despre fondurile UE pentru Republica Moldova şi proiectele europene realizate în țară.
„UE a făcut și face multe pentru dezvoltarea și modernizarea Moldovei: în multe  localități se construiesc drumuri, se repară gradinițe, școli, se deschid case sociale unde persoanele nevoiașe primesc asistență și ajutor”, afirmă Iurie Leancă.
Lansarea portalului gov.md/europa/ are loc în preajma Summitului de la Vilnius, unde Moldova va parafa Acordul de Asociere, care include şi Acordul de Liber Schimb.