Trimite e-mail | Printeaza
Economie
11.11.2013

Deputații din Comisia agricultură și industrie alimentară în vizită de studiu în Ungaria

Deputații din Comisia agricultură și industrie alimentară a Parlamentului Republicii Moldova efectuează o vizită de studiu în Ungaria în perioada 11-13 noiembrie 2013.

În cadrul vizitei de studiu, deputații din Parlamentul Republicii Moldova și cei din Adunarea Națională a Ungariei vor efectua un schimb de experiență și de bune practici.

Potrivit programului, delegația Parlamentului Republicii Moldova va avea întrevederi cu Vicepreședintele Adunării Naționale a Ungariei, István Jakab, Președintele Comitetului pentru Agricultură a Adunării Naționale a Ungariei, Sándor Font. De asemenea, deputații moldoveni vor purta discuții cu Ministrul de stat pentru supravegherea procedurii de control asupra alimentelor și administrarea în domeniul agricol, Endre Kardeván, adjunctul Secretarului de stat pentru politica industrială a UE, Gábor Baranyai. Delegația Parlamentului Republicii Moldova va vizita Hala Pieței Centrale din Budapesta și lanțul de supermarket-uri maghiare CBA.

Din componența delegației fac parte deputații Gheorghe Popa, Președintele Comisiei agricultură și industrie alimentară, Ion Balan, Vicepreședintele comisiei, Veaceslav Bondari, Secretarul comisiei, Anatolie Arhire și Andrei Vacarciuc, membri ai comisiei respective, informează un comunicat al Legislativului .

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus