Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.11.2013

Premierul Iurie Leancă se va întâlni în fiecare lună cu ambasadorii din Uniunea Europeană și Statele Unite

Premierul Iurie Leancă se va întâlni în fiecare lună cu ambasadorii din Uniunea Europeană și Statele Unite

Prim-ministrul Iurie Leancă a avut ieri o întrevedere cu ambasadorii Uniunii Europene și SUA, acreditați în țara noastră. La întrevedere au mai participat Șeful Delegației UE la Chișinău, Pirkka Tapiola, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, viceprim-ministrul pentru reintegrare,  Eugen Carpov, și Secretarul General al Guvernului, Victor Bodiu.

Oficialii au discutat despre mersul reformelor în Republica Moldova, care își propun să dezvolte infrastructura, să ridice nivelul de viață și să ajusteze standardele moldovenești la cele ale comunității europene.

De asemenea, au fost discutate prioritățile Republicii Moldova în perioada de până la și după reuniunea Parteneriatului Estic de la Vilnius, precum și rezultatele întrevederii Premierului Iurie Leancă cu Evgheni Șevciuk de săptămâna trecută.

La inițiativa Prim-ministrului Iurie Leancă, oficialii au convenit ca asemenea  întruniri să fie organizate lunar, pentru îmbunătățirea dialogului și colaborării cu statele membre ale UE și instituțiile europene, se spune într-un comunicat de presă de la guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus