Trimite e-mail | Printeaza
IT
16.10.2013

Un grup de specialişti ai ANRCETI participă la reuniunea anuală a Reţelei FRATEL

Un grup de specialişti ai Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) participă, în perioada 15 – 16 octombrie, la reuniunea plenară anuală a Reţelei Francofone pentru Reglementare în Telecomunicaţii (FRATEL). Forul este găzduit de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii din România (ANCOM).

Tema reuniunii cuprinde aspecte legate de rolul autorităţilor de reglementare în atingerea obiectivelor de calitate a serviciilor de comunicaţii electronice, iar programul acesteia prevede şi unele chestiuni ce vizează activitatea FRATEL – aprobarea raportului de activitate pe anul 2013 şi a planului de acţiuni pentru anul 2014, alegerea noii conduceri ai acestei organizaţii internaţionale.

Conform agendei, participanţii la reuniune vor discuta, în cadrul unor mese rotunde, metodologiile de evaluare a calităţii serviciilor de comunicaţii, în funcţie de obiectivele propuse, stabilirea obligaţiilor de asigurare de către furnizori a parametrilor de calitate a serviciilor, asigurarea transparenţei ofertelor de comunicaţii electronice pentru consumatori.

Reţeaua Francofonă pentru Reglementare în Telecomunicaţii (FRATEL) a fost constituită în octombrie 2003. În prezent ea întruneşte autorităţile de profil din 49 de ţări francofone. Obiectivul principal al FRATEL este de a consolida relaţiile de cooperare, schimburile de informaţii şi experienţă între autorităţile de profil din ţările respective.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus