Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.10.2013

O delegație parlamentară studiază experiența Republicii Muntenegru în procesul de integrare europeană

Delegația Parlamentului Republicii Moldova efectuează o vizită de studiu la Parlamentul Republicii Muntenegru. În cadrul vizitei de documentare, parlamentarii moldoveni se vor familiariza cu experiența Muntenegrului în procesul de integrare europeană în scopul transferului de experiență, preluării de expertiză și bune practici.

Potrivit programului, delegația Parlamentului Republicii Moldova va avea întrevederi cu Vicepreședintele Parlamentului din Muntenegru, Suljo Mustafic, cu deputații din comisiile de integrare europeană, juridică și de administrație, cu negociatorul-șef al Muntenegrului cu UE, Aleksandar Andriija Pejovic, cu reprezentanții Delegației Uniunii Europene în Muntenegru și cu membrii societății civile.

Vizita delegației Parlamentului Republicii Moldova are loc în cadrul Programului ”Îmbunătățirea democrației în Republica Moldova prin suport parlamentar și electoral”, implementat de PNUD în perioada 2012-2016. Obiectivul general al Programului este de a îmbunătăți calitatea proceselor și sistemelor democratice ale Republicii Moldova prin alinierea la standardele europene.

Delegația parlamentară este formată din deputații Oleg Bodrug, Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Valentina Stratan și Iurie Chiorescu, informează un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus