Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-10-03/t-rgul-de-cariere-chi-inau-prezinta-oportunita-i-noi-de-joburi-31599.html
Data: Oct 3, 2013 (10:36)

Târgul de Cariere Chișinău prezintă oportunități noi de joburi

Pe 4 și 5 octombrie 2013 se va desfășura Târgul de Cariere Chișinău, aflat la a 4-a ediție, care este cel mai mare eveniment de angajare și carieră din țară. Târgul de Cariere Chișinău va fi organizat la Centrul de Cultură și Istorie Militară (str. Tighina, 47), în orele 10:00 și 16:00, unde 23 de companii, își vor prezenta oportunitățile de joburi.

Târgul de Cariere este adresat atât persoanelor care își caută primul job după absolvirea facultății, cât și șomerilor, persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă part-time în paralel cu facultatea, celor care vor să-și schimbe locul de muncă sau caută al doilea job în paralel cu cel prezent. De asemenea, evenimentul este destinat persoanelor interesate de ceea ce se întâmplă pe piața muncii și care vor să fie la curent cu trendurile în această direcție.

Vizitatorii vor avea ocazia să discute direct cu angajatorii și să cunoască mai bine profilul companiilor și necesitățile acestora la nivel de angajați, precum și cerințele de pe piața actuală a locurilor de muncă. Este recomandat ca vizitatorii să vină cu un CV completat, pentru potențialii angajatori.

În cadrul Târgului de Cariere se va desfășura și „Atelierul de Cariere”, unde cei peste 4000 de candidați pe care îi așteptăm la eveniment au o ocazie unică de a primi o consultare gratuită a CV-ului. Consultarea va fi oferită de experți în recrutare și orientare în carieră din România și Republica Moldova.

Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare din Chișinău, vă invită la o nouă ediție, care se va desfășura pe 4 și 5 octombrie 2013, între orele 10:00 – 16:00, la Centrul de Cultură și Istorie Militară (fosta „Casa Armatei”), strada Tighina 47.
Accesul la eveniment este gratuit.


www.targuldecariere.md