Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
30.09.2013

Compania „Air Moldova” introduce serviciul Web Chek-in

Compania „Air Moldova” introduce serviciul Web Chek-in

Compania „Air Moldova” vine în întîmpinarea pasagerilor săi care doresc să economisească timp şi să evite cozile de aşteptare în aeroport, facilitînd astfel înregistrarea pentru zbor prin intermediul serviciului Web check-in.

Serviciul este disponibil cu 24 de ore înainte de zbor şi se încheie cu 2 ore înainte de cursă.  Serviciul de check-in online este gratuit si presupune imprimarea de către pasager a cărţii de îmbarcare (boarding pass), care va fi prezentată împreună cu documentele de călătorie poliţiei de frontiera şi la poarta de îmbarcare.

Acest serviciu este disponibil pentru zborurile directe cu plecare din/spre Chişinău, precum şi pentru unele curse cu conexiune cu alţi transportatori.

Daca există bagaj pentru cală,  este necesară înregistrarea acestuia cu cel puţin 50 min înainte de decolare, la ghişeul drop-off din aeroport sau la orice alt ghişeu check-in unde se efectuează înregistrarea pasagerilor la cursele Air Moldova.

Air Moldova operează curse directe spre 20 de oraşe pe teritoriul Europei, oferind două clase de deservire – Econom şi Business, anunță un comunicat al companiei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus