Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-09-24/purtator-de-cuv-nt-al-lui-oettingersperam-ca-lucrarile-la-gazoductul-iashiungheni-vor-incepe-cur-nd-31444.html
Data: Sep 24, 2013 (12:48)

Purtător de cuvânt al lui Oettinger:Sperăm că lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni vor începe curând

Comisia Europeană este încrezătoare că lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni vor fi demarate în curând, a precizat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al comisarului european pentru Energie, după ce Elena Băsescu i-a trimis lui Oettinger o scrisoare referitoare la întârzierea construcţiei.

"Comisia se află în contact strâns cu autorităţile din România şi R. Moldova privind acest subiect. Suntem încrezători că lucrările vor fi demarate în curând", a declarat Marlene Holzner, purtător de cuvânt al comisarului european pentru energie, Günther Oettinger. Aceasta nu a dorit să comenteze scrisoarea trimisă comisarului de către Elena Băsescu.

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu i-a trimis o scrisoare comisarului european pentru Energie, Günther Oettinger, despre "mascarada regizată" de premierul Victor Ponta, căruia "i-a căzut pradă" oficialul european, în legătură cu lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni.