Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
23.09.2013

Carpatair anunţă o nouă destinaţie din Chişinău spre Londra începând cu 19 decembrie

Carpatair anunţă o nouă destinaţie din Chişinău spre Londra începând cu 19 decembrie

Carpatair, una dintre cele mai importante companii aeriene din România, va lansa o nouă rută din Chişinău, spre Londra, aeroportul Luton. Această rută va fi operată cu o aeronavă Boeing 737-300, cu număr de înregistrare YR-BBA, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, în zilele de joi şi duminică, urmând ca din sezonul de vară, să se suplimenteze frecvenţele pentru această destinaţie. Biletele se află deja la vânzare pe website-ul www.carpatair.com, cu preţuri începând de la 99 EUR (taxe incluse).

Fondată în 1999, Carpatair este una dintre cele mai importante companii aeriene românesti, cu sediul central la Timișoara, având capital majoritar elvețian. Având o flotă formată din Boeing 737 şi Fokker 100, Carpatair leagă România, Republica Moldova şi Ucraina de Italia, Gemania şi Marea Britanie (începând din decembrie).

În aprilie 2013, Carpatair a obținut pentru a cincea oară consecutiv statutul de operator IOSA conferit de IATA (International Air Transport Association), cel mai riguros sistem de evaluare a siguranței operaționale pentru companiile aeriene din întreaga lume.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus