Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-09-19/ministrul-vasile-bumacov-intreprinde-o-vizita-in-regatul-spaniei-31398.html
Data: Sep 19, 2013 (23:28)

Ministrul Vasile Bumacov întreprinde o vizită în Regatul Spaniei

Astăzi a început vizita de lucru  a Ministrului Vasile Bumacov în Regatul Spaniei. Scopul vizitei este de a obţine sprijin în vederea creării în Moldova a unui laborator pentru siguranţa alimentelor, dar şi de a identifica oportunităţi de iniţiere a unor proiecte investiţionale de interes reciproc.

Pe lîngă întîlnirile oficiale la Ministerul spaniol al agriculturii, alimentaţiei şi mediului, Ministrul va vizita holdingul Tragsa Group, la invitaţia Secretarului General al acestuia, Jose Manuel Diez Quintanilla.

Tragsa Group, a acumulat  35  ani de activitate în domeniul agriculturii, furnizării  serviciilor de urgenţă, protecţiei şi conservării naturii etc.

Începînd cu anul 1989, compania este implicată activ  în domeniile inginerie şi asistenţă tehnică pentru dezvoltarea rurală, acţionînd ca un instrument al realizării sarcinilor încredinţate de administraţia de stat,  prin intermediul unor acorduri.

Potrivit MAIA, Grupul Tragsa gestionează şi monitorizează servicii de asigurare a securităţii alimentare,  controlul calităţii produselor,  precum şi asigurarea trasabilităţii de la câmp, pînă pe masă.