Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.09.2013

Curtea Constituţională a suspendat din nou decizia guvernului de a concesiona aeroportul internațional Chișinău

Curtea Constituţională a suspendat din nou decizia guvernului de a concesiona aeroportul internațional Chișinău

Potrivit unui comunicat de presă al CC, având în vedere că, în desconsiderarea Deciziei Curţii Constituţionale nr.11 din 10 septembrie 2013 de suspendare a acţiunii Hotărârii Guvernului nr.321 din 30 mai 2013 cu privire la  aprobarea concesionării activelor Î.S. „Aeroportul Internaţional Chişinău” şi a condiţiilor concesionării acestora, Guvernul a adoptat la 12 septembrie 2013 Hotărârea nr.715 pentru aprobarea Raportului privind derularea şi rezultatele concursului închis de selectare a concesionarului activelor ÎS. „Aeroportul Internaţional Chişinău”, la 19 septembrie 2013 Curtea Constituţională a dispus suspendarea acţiunii Hotărârii Guvernului nr. 715 din 12 septembrie 2013, până la soluţionarea în fond a cauzei cu emiterea unei decizii sau hotărâri definitive.

De asemenea, Curtea a interzis efectuarea oricăror acţiuni pentru punerea în aplicare a celor două hotărâri de Guvern suspendate.

Decizia Curţii Constituţionale intră în vigoare la data adoptării şi se publică în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus