Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.09.2013

Președintele APCE Jean-Claude Mignon efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova

Președintele APCE Jean-Claude Mignon efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova

Președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 17-19 septembrie 2013.

Potrivit agendei vizitei, Președintele APCE va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, urmată de un briefing comun de presă. Jean-Claude Mignon va mai avea întrevederi cu Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, Prim-ministrul Iurie Leancă, Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Valeriu Chiveri, Viceprim-ministrul responsabil de reintegrarea țării, Eugen Carpov.

De asemenea, Președintele APCE va purta discuții cu deputații membri ai delegației parlamentare la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, condusă de Vicepreședinta Parlamentului Liliana Palihovici, dar și cu reprezentanții tuturor fracțiunilor parlamentare.

Președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, va efectua o vizită și în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Miercuri, 18 septembrie 2013, Președintele APCE Jean-Claude Mignon va susține o conferință de presă, anunță un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus