Trimite e-mail | Printeaza
Economie
10.09.2013

Viorel Guțu va participa la cea de-a 8-a ediţie a Forumului Economic şi Comercial-Agricol de Cooperare dintre China şi statele Europei Centrale

În perioada 11 - 13 septembrie, Viorel Guțu, viceministru al agriculturii şi industriei alimentare va participa la cea de-a 8-a ediţie a Forumului Economic şi Comercial-Agricol de Cooperare dintre China şi statele Europei Centrale, care îşi va ţine lucrările la Hefei, China.

Obiectivul central al forumului este de a oferi o platformă de comunicare pentru ţările participante  în scopul  promovării cooperării în domeniul comerţului cu produse agricole.

La ceremonia de deschidere, viceministrul, în calitate de oaspete de onoare, va adresa un cuvânt de salut participanţilor.

Programul de lucru include teme ce vizează necesitatea cooperării în agricultură, resursele agricole competitive, comerţul, politicile agricole, mediul investiţional, inspecţia vamală şi reglementările privind carantina.

Potrivit MAEIE, se preconizează o serie de întrevederi bilaterale cu reprezentanţii Chinei, Bulgariei, Ungariei, României, Lituaniei şi Letoniei, Macedoniei etc.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus