Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-09-10/agen-i-economici-din-moldova-sunt-invita-i-sa-participe-la-expozi-ia-de-import-export-canton-fair-di-31235.html
Data: Sep 10, 2013 (18:07)

Agenți economici din Moldova sunt invitați să participe la expoziția de import – export Canton Fair, din China

Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în colaborare cu Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova invită agenții economici să viziteze ediția a 114-a a Expoziţiei Internaţionale de Import - Export din China "Canton Fair", care va avea loc în perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2013, în orașul Guangzhou.

"Canton Fair" este unul dintre cele mai de proporţii evenimente comerciale de import-export din China. Expoziţia se bucură de un nivel sporit de popularitate, numărând peste 200 mii de vizitatori străini și circa 24500 de expozanți profesioniști. La eveniment participă peste 200 de țări, inclusiv cu pavilioane naţionale. Cifra de afaceri a tranzacțiilor efectuate la expoziţie constituie peste 36.8 miliarde USD.

La "Canton Fair" sunt prezentate: produse alimentare; mașini industriale; îmbrăcăminte; textile şi decorațiuni de interior,
aparate şi produse medicale; rechizite şi utilaj pentru oficii etc.

Târgul este divizat pe pavilioane naționale şi internaționale, ceea ce oferă vizitatorilor un sistem unic şi bine direcționat în vederea găsirii partenerilor.

La ediția din anul curent şi-au confirmat deja participarea 48 de delegaţii oficiale din diferite ţări.
Informații detaliate: www.cantonfair.net.

Agenda vizitei de afaceri la "Canton Fair" include: vizitarea expoziţiei, participarea la programului de afaceri și la întrevederile bilaterale în format B2B, în vederea stabilirii relațiilor de parteneriat directe, examinării aspectelor ce țin de export-import și de posibilitatea creării întreprinderilor mixte.

Persoanele interesate să viziteze Expoziţia "Canton Fair" sunt rugate să completeze formularul atașat (cu indicarea numelui și prenumelui, funcției, domeniului de activitate și intereselor companiei la expoziție, plus o fotocopie a pașaportului) și să îl remită în adresa CCI, pe e-mail: marca@chamber.md; expo@chamber.md, până pe data de 15 septembrie 2013.
Informaţii suplimentare şi confirmări: Direcţia Târguri și Expoziții a CCI
tel./fax: 022 21-07-25, 022 23-84-10, 022 21-14-42