Trimite e-mail | Printeaza
Economie
09.09.2013

Moldexpo lansează în această toamnă un nou proiect expoziţional – B2B EXPO, expoziţie-forum de produse şi servicii pentru business

Moldexpo lansează în această toamnă un nou proiect expoziţional – B2B EXPO, expoziţie-forum de produse şi servicii pentru business

Expoziţia “B2B EXPO”, lansată în premieră în acest an, este organizată de C.I.E. “Moldexpo” cu susţinerea oficială a Ministerului Economiei şi “Evenda”, vine în întâmpinarea celor care gestionează o afacere sau vor să-şi deschidă un business prin stabilire de noi contacte, networking event-uri, informaţii de valoare oferite în cadrul celor peste 20 de seminare instructive şi traininguri tematice.
 
B2B EXPO este o expoziţie-forum de produse şi servicii pentru afaceri. Peste 50 de companii participante îşi vor prezenta produsele şi serviciile din următoa rele domenii: Publicitate; Tehnologii Informaţionale şi Comunicaţionale; Servicii de consultanţă în afaceri; Servicii bancare, de creditare, asigurări şi leasing. Sunt trei forme de participare pentru aceste companii: participare cu stand, participare cu seminar, participare cu stand&seminar.

Circa 3000 de business-vizitatori sunt aşteptaţi la cel mai important eveniment de business networking din Moldova - B2B EXPO.
Unul din scopurile organizării acestui eveniment este de a susţine dezvoltarea mediului antreprenorial autohton prin crearea unei platforme de business şi oferirea soluţiilor pentru antreprenori, specialişti cu funcţii de decizie, viitori oameni de afaceri din diverse domenii de activitate.

Mai multe detalii privind agenda preliminară şi condiţiile de participare pot fi găsite pe site-ul expoziţiei http://ro.b2bexpo.moldexpo.md / sau la telefoanele 022 810-440/404/402.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus