Trimite e-mail | Printeaza
Social
22.08.2013

Ai studii superioare și ești șomer? Te-ai întors din străinătate și nu știi unde și cum să te angajezi?

Ai studii superioare și ești șomer? Te-ai întors din străinătate și nu știi unde și cum să te angajezi?

SYSLAB Chișinău, creat în cadrul Proiectului “Antreprenoriat inovativ pentru angajare durabilă”, implementat de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova (PNUD), în parteneriat cu Ministerul Economiei și susținut de Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, anunță selectarea participanților pentru instruiri și asistență în obținerea locurilor de muncă.

Scopul Centrului SYSLAB Chișinău este de a instrui și asista șomerii calificați, migranții moldoveni întorși acasă și a absolvenților în obținerea locurilor de muncă relevante în Republica Moldova, de a preveni exportul de inteligență precum și exodul de creier și de a susține creșterea economică.

Centrul urmează să valorifice metodologia SYSLAB, elaborată de SYSLAB International AS din Norvegia, care este bazată pe o combinație de lucru în echipă, consiliere si formare profesională, promovarea antreprenorialului și crearea unei rețele de parteneriat între angajatori si potențialii angajați.

Crearea centrului de carieră se bazează pe Conceptul SYSLAB (Laboratorul Sistemelor pentru Inovare și Angajare în câmpul muncii). Acest concept include metode moderne de căutare a locului de muncă, promovare a antreprenorialului, conexiunilor cu mediul de afaceri, tehnici moderne de vânzări, etc.

Obiectivul principal al Centrului de Dezvoltare a Carierei este dezvoltarea, adaptarea și punerea în aplicare a noilor tehnologii și metode de dezvoltare a carierei profesionale, căutarea locurilor de muncă și promovarea spiritului antreprenorial în Republica Moldova.

Cerințe față de candidați:
Toți potențialii candidați trebuie să posede studii superioare de învățământ
*    Noii absolvenți
*   Șomerii - la momentul aplicării
*   Emigranții reîntorși în țară

Candidații interesați sunt rugați sa expedieze următoarea informație:
*   CV-ul actualizat
*  Scrisoare de motivare

Anunțul poartă un caracter permanent.

Procedura de aplicare:
Persoanele interesate sunt rugate să prezinte dosarul complet la adresa de email: marin.dolinta@undp.org; victoria.belous@undp.org

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la tel: +373 22 901 252/253/255

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus