Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.08.2013

Suspendarea traficului rutier pe str. A. Şciusev

Suspendarea traficului rutier pe str. A. Şciusev

Primăria Municipiului Chişinău informează despre suspendarea traficului rutier pe str. A. Şciusev, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni şi str. A. Puşkin, în perioada 17.08.2013 - 12.10.2013, în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucţie a colectorului de canalizare, cu diametrul de 250 mm.


În legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucţie a colectorului de canalizare din str. A. Şciusev prin metodă deschisă, pe partea carosabilă, în perioada menţionată circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:
1. Suspendarea circulaţiei pe str. A. Şciusev, tronsonul cuprins între str. A. Puşkin şi str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni
Ruta de microbuz nr. 114  tur: de pe str. Tighina pe str. Bucureşti, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.
Rutele de microbuz nr. 124, 193  tur: de pe str. Eminescu pe str. Bucureşti, str. Nicolae Iorga, str. Şciusev şi în continuare pe traseele stabilite.
1.1.    Suspendarea circulaţiei la intersecţia str. A. Şciusev cu str. A. Puşkin
TROLEIBUZE
Ruta de troleibuz nr. 2  tur:  de pe str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.
Ruta de troleibuz nr. 3 -îşi suspendă activitate pe perioada efectuării lucrărilor.
Rutele de troleibuz nr. 10, 24 -îşi scurtează itinerarul până la str. 31 August 1989 şi vor circula după cum urmează:
Tur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Puşkin şi în continuare pe traseele stabilite.
1.2. Suspendarea circulaţiei la intersecţia str. A. Şciusev cu str. Mitrolit G. Bănulescu-Bodoni
AUTOBUZE
Ruta de autobuz nr. 11  tur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.
MICROBUZE
Rutele de microbuz nr. 107, 110, 116, 155, 180, 188
Tur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Bucureşti, str. Nicolae Iorga, str. Al. Mateevici şi în continuare pe traseele stabilite.
Rutele de microbuz nr. 104, 127, 129
Tur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Bucureşti, str. Maria Cebotari, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseele stabilite.
Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus