Trimite e-mail | Printeaza
Economie
13.08.2013

Exportatorii moldoveni sunt invitați să participe la Forumul oportunităților de export care va avea loc la Chișinău, în perioada 22-23 octombrie 2013

 Exportatorii moldoveni sunt invitați să participe la Forumul oportunităților de export care va avea loc la Chișinău, în perioada 22-23 octombrie 2013

În vederea stimulării exportului produselor autohtone pe piețele internaționale, în octombrie anului curent, la Chișinău se planifică organizarea Forumului dedicat oportunităților de export din Republica Moldova. Evenimentul va fi organizat de către Ministerul Economiei, Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), în comun cu Administrația Portului Internațional Liber Giurgiulești (PILG) în calitate de partener general.

Forumul a fost conceput cu scopul de a informa și de a discuta cu exportatorii actuali și potențiali oportunitățile de comerț pentru produsele moldovenești pe piețele majore externe, evoluțiile cele mai recente în ceea ce privește cadrul existent de reglementare a exportului, serviciile disponibile de logistică și costurile de transportare a produselor moldovenești pe piețele internaționale, instrumentele de finanțare a comerțului și servicii de asigurare a operațiunilor de export, precum și programele de facilitare a comerțului și asistența oferită de către Guvernul Republicii Moldova și organizațiile internaționale prezente în Republica Moldova.

Companiile exportatoare din Republica Moldova sunt invitate să participe în cadrul Forumului oportunităților de export din Republica Moldova, care va avea loc în zilele de 22 și 23 octombrie 2013, în incinta hotelului Codru. Participarea la Forum este gratuită.

Data-limită de înregistrare pentru participare în cadrul acestui Forum este 1 octombrie curent, și se va efectua la nr. de tel.: 23 27 03 sau e-mail: natalia.haidarli@miepo.md.

Proiectul agendei Forumului poate fi descărcat aici.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus