Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-08-12/sheful-delegatziei-uniunii-europene-dirk-schuebel-ia-incheiat-mandatul-in-republica-moldova-30949.html
Data: Aug 12, 2013 (22:09)

Şeful delegaţiei Uniunii Europene, Dirk Schuebel și-a încheiat mandatul în Republica Moldova

Prim-ministrul Iurie Leancă a avut o întrevedere cu Șeful delegației Uniunii Europene, Dirk Schuebel. Prim-ministrul Iurie Leancă i-a mulțumit ambasadorului pentru sprijinul acordat Republicii Moldova. ”Timp de 4 ani, într-o perioadă deloc ușoară, ne-ați oferit mereu sprijinul Dumneavoastră. Republica Moldova a fost vizitată de zeci de delegații europene importante pentru țara noastră”, a declarat Iurie Leancă.

Şeful delegaţiei Uniunii Europene a menționat că în cei 4 ani de mandat, agenda sa a inclus atât provocări pentru procesul de dezvoltare și reformare a RM, dar și  evenimente frumoase, cu vizite importante.

Cei doi oficiali au trecut în revistă principalele proiectele finanțate de Uniunea Europeană care au fost aplicate în ultimii ani.
Premierul a subliniat că Republica Moldova este dedicată realizării agendei europene, chiar dacă mai sânt multe de întreprins pentru a avansa pe această cale.

Dirk Schuebel a fost şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova din noiembrie 2009 până  în aprilie 2013, anunță Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului.