Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.08.2013

Remanieri de cadre la Guvern

Remanieri de cadre la Guvern

În şedinţa Cabinetului de miniştri din 7 august 2013 au fost aprobate mai multe decizii cu privire la numirea şi, respectiv, eliberarea din funcţie a unor viceminiştri.

Astfel, Serghei Diaconu a fost numit în funcţia de viceministru al Afacerilor Interne, iar Dumitru Ursachi a fost eliberat din aceeaşi funcţie. În funcţia de viceministru al Apărării a fost numită Ana Vasilachi.

Executivul  a mai aprobat proiectul de decret al Preşedintelui Republicii Moldova de destituire a lui Vitalie Stoian din funcţia de șef al Marelui Stat Major al Armatei Naționale, comandant al Armatei Naționale și numire în această funcție a lui Igor Gorgan.
Tot astăzi, Guvernul l-a numit pe Andrei Popov în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Austria, eliberându-l din  funcţia de viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

De asemenea, Anatol Vangheli a fost desemnat în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statul Israel, informează Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus