Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
24.07.2013

Ambasada României roagă tinerii să depună dosarele pentru bursă conform programării după iniţiala numelui de familie la Consulatul din Chişinău

Ambasada României roagă tinerii să depună dosarele pentru bursă conform programării după iniţiala numelui de familie la Consulatul din Chişinău

La Chişinău depunerea dosarelor absolvenţilor din Republica Moldova care doresc să se înscrie în învăţământul de stat din România va începe vineri, 26.07.2013, ora 9:30, la Consulatul României din str. Grigore Ureche nr. 2

Programul de lucru la Consulatul din Chişinău
Zilnic între 9:30-13:30; 14:30-18:30
Ultima zi, marţi, 30.07.2013, comisia va lucra între orele 9:30-12.00


Ambasada României în Republica Moldova îi roagă pe tineri ca, în măsura posibilităţilor, să se prezinte la Consulat conform programării după iniţiala numelui de familie. Această măsură organizatorică nu este obligatorie şi este menită doar să evite aglomeraţia şi să asigure condiţii mai bune pentru tinerii care vor depune dosarele.

Programarea pe litere este următoarea:
Pe 26.07.2013 tinerii al căror nume de familie începe cu litere de la A la H inclusiv
Pe 27.07.2013 tinerii al căror nume de familie începe cu litere de la I la P inclusiv
Pe 28.07.2013 tinerii al căror nume de familie începe cu litere de la R la Z inclusiv

În zilele de 29.07.2013 şi 30.07.2013 tinerii vor putea, de asemenea, să-şi depună dosarele la Consulatul din Chişinău indiferent de iniţiala numelui de familie.


În cadrul Consulatului de la Chişinău (Str. Grigore Ureche 2), candidaţii pentru învăţământul preuniversitar vor depune dosarele la intrarea din str. Grigore Ureche iar candidaţii pentru învăţământul universitar vor depune dosarele la intrarea din str. Albişoara (lângă benzinărie).

Îi rugăm pe tinerii care depun dosare la Chişinău să evite aglomeraţia din prima zi. Admiterea nu se face în ordinea depunerii dosarelor, ci după mediile calculate conform metodologiei ce poate fi consultată la adresele electronice menţionate. Ordinea depunerii dosarelor nu are importanţă.

Toţi candidaţii vor avea posibilitatea să depună dosarul. În fiecare an comisia mixtă a părăsit Republica Moldova doar după ce a preluat dosarele tuturor candidaţilor care au dorit să se înscrie în învăţământul de stat din România.

Ambasada României urează succes tuturor tinerilor candidaţi şi mulţumeşte pe această cale autorităţilor centrale şi locale din Republica Moldova pentru sprijinul acordat în vederea desfăşurării în cele mai bune condiţii a acţiunii de depunere a dosarelor.

Biroul de presă al Ambasadei României în Republica Moldova








cuvinte-cheie:

Comentarii (4)

 

Sus