Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-07-23/cetatzean-al-pakistanului-condamnat-in-republica-moldova-pentru-trei-crime-30728.html
Data: Jul 23, 2013 (22:45)

Cetăţean al Pakistanului condamnat în Republica Moldova pentru trei crime

Procurorii au solicitat o pedeapsă de 25 de ani de detenţie pentru un bărbat, originar din Pakistan, care mai bine de zece ani şi-a violat fiica minoră şi şi-a bătut cu bestialitate soţia şi ceilalţi trei copii.

Din datele Procuraturii sectorului Rîşcani al Capitalei rezultă că inculpatul şi-a întemeiat o familie în Republica Moldova, căsătorindu-se cu o moldoveancă, pe care, periodic o bătea. După naşterea celor patru copii inculpatul a început să-i maltrateze şi pe ei, aplicîndu-le lovituri cu o vergea de lemn, pe care o păstra în apartament special în acest scop. Mai mult, în intervalul anilor 2001 – 2011, prin constrîngere fizică şi psihică acesta a violat şi a comis acţiuni violente cu caracter sexual în privinţa fiicei sale minore, care la acel moment avea 8 ani.

Pentru violenţă în familie, acţiuni violente cu caracter sexual şi viol, inculpatul va sta 25 de ani după gratii, Judecătoria sectorului Rîşcani condamnîndu-l la pedeapsa solicitată de procuror. 

Sentinţa cu drept de atac în modul stabilit de lege, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.