Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.07.2013

Guvernul a numit mai mulţi viceminiştri

Guvernul a numit mai mulţi viceminiştri

În şedinţa Cabinetului de miniştri din 17 iulie 2013, prezidată de Prim-ministrul Iurie Leancă, au fost aprobate o serie de decizii cu privire la numirea şi, respectiv, eliberarea din funcţie a unor viceminiştri. Astfel, Nicolae Eşanu a fost numit în funcţia de viceministru al Justiţiei, Mihail Ciocanu – în funcţia  de viceministru al Sănătăţii. La fel, în funcţia de viceministru al Sănătăţii a fost numită Svetlana Cotelea care va fi şi medicul-şef sanitar de stat al Republicii Moldova. Totodată, a fost aprobată şi o decizie privind transferul responsabilităţilor ce reveneau viceministrului Sănătăţii Octavian Grama în calitate de medic-şef sanitar de stat,  cu menţinerea lui în funcţia de  viceministru al Sănătăţii.

Guvernul l-a numit în funcţia de viceministru al Tineretului şi Sportului pe Dragoş Hîncu, iar pe Dorian Taşcă - în funcţia de şef al Oficiului teritorial Hînceşti al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Tot astăzi, Anatolie Postolachi a fost eliberat din funcţia de şef al Oficiului teritorial Hînceşti al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu, iar Vasile Dragomir - din funcţia de viceministru al Afacerilor Interne. Miniştrii au mai aprobat proiectul de decret al Preşedintelui Republicii Moldova privind eliberarea domnului Vasile Dragomir din funcţia de comandant al Trupelor de Carabinieri. Proiectul decretului urmează să fie înaintat spre aprobare Preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus