Trimite e-mail | Printeaza
Economie
11.07.2013

Valeriu Lazăr efectuează o vizită în România, în perioada 11 - 12 iulie curent

Valeriu Lazăr efectuează o vizită în România, în perioada 11 - 12 iulie curent

Viceprim-ministrul, ministrul Economiei Valeriu Lazăr efectuează la finele săptămânii curente o vizită de lucru în România, unde va purta discuții cu oficiali de la Ministerul Economiei și va vizita zona industrială Ploiești.

Potrivit Ministerului Economiei, Valeriu Lazăr are programate întrevederi cu omologul său român Varujan Vosganian, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niță, dar și responsabili de construcția gazodului Ungheni-Iași de la Agenția Națională Rezerve Materiale, Transgaz, Transelectrica, etc. Părțile vor aborda o serie de subiecte legate de lansarea, la 27 august anul curent, a construcției gazoductului Ungheni-Iași, dar și dezvoltarea relațiilor bilaterale în domenii ca cel industrial, comercial, infrastructura calității, IMM-uri, etc.

Totodată, ministrul Economiei va avea întâlniri cu conducerea Județului Prahova și va vizita o serie de parcuri industriale situate în Județul Prahova, cunoscut în România pentru experiența de succes în atragerea investițiilor industriale și de logistică. Printre acestea se numără Prahova Industrial Parc (primul parc industrial din România), Parcul Industrial ALIANSO BUSINESS PARK,  Parcul Industrial Ploiesti– PIP, dar și întreprinderi industriale cum ar fi producătorul de sucuri naturale TIMBARK.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus