Trimite e-mail | Printeaza
Social
05.07.2013

Lansarea procedurii de înregistrare pentru concursul ONU de selectare a tinerilor profesionişti - Young Professionals Programme

Oficiul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Managementul Resurselor Umane (OHRM) anunţă demararea procedurii de înregistrare pentru concursul Organizaţiei Naţiunilor Unite de selectare a tinerilor profesionişti din Republica Moldova în contextul iniţiativei Young Professionals Programme (YPP).

Programul YPP al Organizaţiei Naţiunilor Unite oferă posibilitatea tinerilor specialişti de înaltă calificare, cu vârstă de până la 32 de ani, să iniţieze o carieră internaţională de funcţionar în cadrul Secretariatului ONU, la oficiul central de la New York sau oficiile afiliate (Geneva, Viena, Nairobi ş.a.).

Domeniile eligibile pentru ediţia anului 2013 sunt: afaceri juridice, informare publică, statistică, administrare, finanţe.

Persoanele interesate să participe la concurs vor putea să se înregistreze, individual, prin intermediul portalului  www.careers.un.org, până la data 2 august 2013, pentru domeniile afaceri juridice, informare publică şi statistică şi, până la data 5 septembrie 2013, pentru domeniile administrare şi finanţe.

Pentru informaţii suplimentare privind criteriile de eligibilitate, procedura de înregistrare a candidaţilor, precum şi procesul de pregătire şi desfăşurare a concursului, vă rugăm să consultaţi următorul link: https://careers.un.org/lbw/home.aspx?viewtype=NCE.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus