Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.07.2013

Un grup de agenți economici autohtoni participă la ediția a X-a a Expoziției Internaționale Tehnico-Științifică din or. Manzhouli, China

Un grup de agenți economici autohtoni participă la ediția a X-a a Expoziției Internaționale Tehnico-Științifică din or. Manzhouli, China

În perioada 3-7 iulie 2013, un grup de agenți economici autohtoni participă cu stand colectiv la ediția a X-a a Expoziției Internaționale Tehnico-Științifică din or. Manzhouli, China. Misiunea economică în China este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, cu suportul Ambasadei Republicii Populare Chineze în RM, cu scopul intensificării relațiilor comerciale dintre cele două state.

Potrivit directorului Direcției Expoziții și Târguri a CCI, Marina Petrova, tematica expoziției cuprinde un diapazon larg de servicii și produse, inclusiv produse exportate din China.

"Antreprenorii autohtoni participă pentru prima dată la acest eveniment expozițional. Din delegație fac parte reprezentanți ai SRL "Infinittextil", SRL "Odema", SRL "Ghelecek", SRL "Victoria Gomon", SRL "Eurustar", SRL "Lady", ÎS "Expediția Hidro-geologică din Moldova". Pe lângă lucrul nemijlocit la stand, oamenii de afaceri din Moldova vor avea întrevederile bilaterale și vor lua parte la programul adițional al expoziției.

Participarea cu stand colectiv la această manifestare este binevenită, deoarece orașul Manzhouli constituie un punct interes pentru realizarea investițiilor și schimbului tehnico-științific din regiunea de Nord-Est a Asiei, având un rol important în dezvoltarea regiunilor adiacente din Mongolia, Federația Rusă și nordul Chinei", a precizat sursa citată.

La Expoziția Internațională Tehnico-Științifică participa peste 10000 de expozanți din China, Mongolia și țările învecinate. Aici sunt expuse mărfuri și servicii din domeniile: biotehnologie şi medicină, energie regenerabilă, automatică, materiale de construcţie şi echipament, articole din metal, automobile, piese de schimb, inginerie și echipamente de minerit,utilaje de ambalare, mașini agricole, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse alimentare și băuturi, produse agricole și animaliere.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus