Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-06-21/igor-corman-a-avut-o-intrevedere-cu-st-phane-richard-pre-edintele-grupului-orange-france-telecom-30286.html
Data: Jun 21, 2013 (12:44)

Igor Corman, a avut o întrevedere cu Stéphane Richard, Președintele Grupului Orange & France Telecom

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman a avut o întrevedere cu Stéphane Richard, Președintele Grupului Orange & France Telecom, aflat într-o vizită la Chișinău.

La discuții au mai participat Benoit Scheen, director executiv al Grupului Orange & France Telecom pentru Europa și Liudmila Climoc, director general Orange Moldova.

Principalele subiecte abordate în cadrul întrevederii s-au referit la perspectivele de dezvoltare și planurile investiționale ale Orange Moldova, situația actuală din sectorul național al telecomunicațiilor și asigurarea condițiilor de concurență loială și echitabilă pentru toți jucătorii de pe piață.

Președintele Parlamentului a dat o înaltă apreciere activității Orange Moldova, una dintre cele mai importante companii de pe piața națională a telecomunicațiilor, Grupul Orange & France Telecom fiind, totodată, unul dintre investitorii principali din Republica Moldova. Compania desfășoară, de asemenea, și multe activități de ordin social.

Igor Corman a menționat că autoritățile din Republica Moldova își consolidează eforturile pentru perfecționarea mecanismelor de atragere a investițiilor străine în economia Republicii Moldova, întru asigurarea unui climat investițional eficient și de încredere pentru investitorii externi.

Potrivit MAEIE, Stéphane Richard, Președintele Grupului Orange & France Telecom, a menționat că scopul companiei pe care o reprezintă și care deține cel mai mare operator de telefonie mobilă din Republica Moldova este de a deveni cel mai de încredere operator de telefonie mobilă pentru locuitorii Republicii Moldova.