Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-04-23/vizita-de-afaceri-la-t-rgul-interna-ional-sodex-ankara-turcia-29573.html
Data: Apr 23, 2013 (15:28)

Vizită de afaceri la Târgul internațional ”SODEX”, Ankara, Turcia

În perioada 21-24 mai 2013, la Ankara, Turcia, în cadrul Târgului internaţional de sisteme de încălzire, ventilaţie şi condiţionare a aerului, refrigerare, pompe, fitinguri, tratament de apă şi izolare - SODEX.

Programul vizitei de afaceri în Ankara: vizitarea Târgului internaţional "SODEX 2013", specializat în sisteme şi utilaje de încălzire; sisteme de refrigerare şi părţile componente; sisteme şi utilaj de ventilare şi condiţionare a aerului; utilaj pentru baie; produse şi accesorii sanitare; materiale izolante; sisteme pentru energie solară şi geotermică etc. (www.sodexankara.com); participarea la întrevederi bilaterale cu firme din Turcia.

Programul internaţional "Misiunea cumpărătorului" este organizat de Uniunea Exportatorilor din Anatolia Centrală, cu coordonarea Ministerului Economiei al Turciei.

Vizita de afaceri în Turcia are drept obiective intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-turce, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare, familiarizarea cu tehnologiile utilizate în domeniu.

Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, vă rugăm să transmiteți din timp formularele de participare, prin e-mail: foreign@chamber.md, dre@chamber.md sau fax: 022 22 13 91, până la data de 29 aprilie 2013.