Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-04-23/un-grup-de-12-agen-i-economici-din-moldova-participa-la-o-vizita-de-afaceri-in-istanbul-turcia-29572.html
Data: Apr 23, 2013 (15:24)

Un grup de 12 agenți economici din Moldova participă la o vizită de afaceri în Istanbul, Turcia

În perioada 22 - 25 aprilie 2013, un grup de 12 agenți economici din Moldova participă la o vizită de afaceri în Istanbul, Turcia, la ediţia a 36-a a Expoziţiei Internaţionale de Construcţii, Materiale şi Tehnologii pentru Construcţie – "Turkeybuild".

Deplasarea de afaceri este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, cu scopul de a le oferi întreprinzătorilor posibilitatea de a iniția noi contacte de colaborare și a se familiariza cu inovațiile și tendinţele în domeniu.
Potrivit directorului direcției Relații Internaționale a CCI, Mihai Bîlba, businessmenii autohtoni vor vizita Expoziția "Turkeybuild" și vor participa la Programul internaţional "Misiunea cumpărătorului", unde vor avea întrevederi bilaterale cu firme din Turcia.
"Turkeybuild" este unul dintre cele mai importante târguri de construcţii din Europa, Orientul Mijlociu şi Regiunea Mării Negre, reunind peste 1000 de expozanţi.