Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-04-19/odimm-anuntza-colectarea-cererilor-de-finantzare-nerambursabila-in-cadrul-programului-pare-11-29527.html
Data: Apr 19, 2013 (19:46)

ODIMM anunţă colectarea cererilor de finanţare nerambursabilă în cadrul Programului „PARE 1+1”

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) continuă implementarea Programului de Atragere a Remitenţelor în Economie – „PARE 1+1” și invită lucrătorii migranţi şi rudele de gradul întâi ai acestora, care doresc să investească în iniţierea sau extinderea unei afaceri, să aplice la Program.

 Programul îşi propune atingerea unui obiectiv social extrem de valoros şi anume informarea şi instruirea lucrătorilor migranţi în domeniul antreprenorial, contribuind la reintegrarea în societate a cetăţenilor moldoveni care au fost nevoiţi să plece la muncă în străinătate. În cadrul cursurilor antreprenoriale, beneficiarii sunt asiguraţi cu informaţie, cunoştinţe şi materiale didactice în domeniul înregistrării unei afaceri, management, marketing, planificarea afacerii. În cadrul următoarei etape, solicitanţii pot obţine un grant pentru crearea sau dezvoltarea afacerilor, fiind, ulterior tutelaţi pe parcursul unei perioade de 24 de luni.

 Programul se desfăşoară în baza regulii „1+1”, conform căreia fiecare leu investit din remitenţe va fi suplinit cu un leu din cadrul PARE. Suma maximă a finanţării acordată constituie 200 mii lei.

Pentru alte detalii, vă rugăm să consultaţi pagina http://odimm.md sau să ne contactaţi la numărul de telefon (0 22) 22 57 99.