Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
08.04.2013

Procuratura Anticorupţie a deferit justiţiei dosarul „Banca de Economii”

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată pentru examinare în fond cauza penală privind acordarea creditelor neperformante de către Banca de Economii.

În cadrul acestei cauze penale procurorii au înaintat acuzarea la 5 foşti membri ai Comitetului de creditare ai BC “Banca de Economii” SA pentru încălcarea regulilor de creditare cu cauzarea instituţiei financiare a daunelor în proporţii deosebit de mari.
Pentru recuparerea prejudiciului cauzat instituţiei financiare BC “Banca de Economii” SA procurorii au aplicat măsuri procesuale de constrîngere sub formă de sechestru inclusiv asupra bunurilor ce aparţin cu drept de proprietate învinuiţilor.

Menţionăm că, Procuratura sectorului Buiucani continuă urmărirea penală pe alte episoade ce vizează acordarea creditelor neperformante de către Banca de Economii. Actualmente acestea se află la etapa de finalizare şi în curînd la fel vor fi deferite justiţiei, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus