Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-04-03/vinieta-achitata-la-posturile-vamale-interne-shi-in-zilele-de-odihna-29266.html
Data: Apr 3, 2013 (19:18)

Vinieta achitată la posturile vamale interne şi în zilele de odihnă

Întru asigurarea comodităţii cetăţenilor, facilitării procedurii de achitare a taxei pentru utilizarea drumurilor Republicii Moldova, numită Vinieta, în special în perioada cînd în ţară revin concetăţenii de peste hotare pentru a sărbători Sfintele Sărbători de Paşti, Serviciul Vamal anunţă despre stabilirea unui program special de lucru a posturilor vamale interne în perioada de 1 - 15 mai a.c.

Astfel, în această perioadă pe teritoriul ţării, în dependenţă de regiune, fiecare solicitant va putea achita Vinieta şi în zilele de odihnă şi de sărbători, la unele posturi vamale interne care vor avea un program de lucru special de la orele 8:00-17:00.

Lista posturilor Vamale care în perioada 1-15 mai vor activa în zilele de odihnă şi de sărbători de la 8:00-17:00, pentru a răspunde solicitărilor cetăţenilor privind achitarea Vinietei.

Totodată, reamintim, că Vinieta poate fi achitată în regim non stop la punctele de trecere a frontierei.

Serviciul Vamal atenţionează persoanele să nu recurgă la acţiunile ce sfidează legislaţia, implicit falsificarea Vinietei. Datorită mecanismelor de control şi sistemului automatizat de evidenţă gestionat de Serviciul Vamal orice tentativă de fraudare a legii va fi depistată cu aplicarea sancţiunilor conform legii.