Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-04-03/suntetzi-cercetator-sau-profesor-universitar-shi-doritzi-sa-cercetatzi-sau-sa-studiatzi-in-statele-u-29290.html
Data: Apr 3, 2013 (22:26)

Sunteţi cercetător sau profesor universitar şi doriţi să cercetaţi sau să studiaţi în Statele Unite ale Americii ?

Ambasada SUA în Moldova anunţă concursul anual pentru programele: Fulbright pentru cercetători, Fulbright pentru profesori universitari şi programul Hubert H. Humphrey.

Aceste programe oferă burse pentru anul academic 2014-2015, şi sunt adresate cercetătorilor, profesorilor universitari sau experţilor din Republica Moldova care sunt eligibili şi întrunesc toate condiţiile acestor programe. Există cerinţe comune pentru fiecare program, de exemplu cetăţenia Republicii Moldova şi reşedinţa permanentă în ţară (rezidenţii Transnistriei se califică indiferent de cetăţenia pe care o deţin),  competenţă în limba Engleză scrisă şi vorbită, cât şi experienţă în domeniul profesional.
Aceste programe oferă oportunităţi egale tuturor candidaţilor şi nu discriminează pe bază rasială, a sexului, religiei, etniei, limbii, handicapului sau disabilităţilor.

Formularele electronice pot fi depuse până pe data de 1 iunie 2013. Mai multă informaţie referitor la aceste programe este disponibilă la   http://moldova.usembassy.gov sau apelând la 022-408352 si 022-408995.