Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.04.2013

Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău

Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău

Primăria municipiului Chişinău invită toţi orăşenii care locuiesc la bloc sau locuitorii din suburbiile capitalei să participe la concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău” / „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău”.

Condiţia principală de participare la concurs este crearea unui grup de locatari, care să iasă să-şi facă curat şi să amenajeze curtea blocului în care locuiesc. Pentru participare la concurs, locuitorii vor anunţa autorităţile locale, prin intermediul paginii web oficiale a Primăriei, www.chisinau.md, prin expedierea unui e-mail la adresa drp@pmc.md sau prin telefon, contactând Pretura de Sector.

Termenul limită de înregistrare la concurs este 20 aprilie 2013. Informaţiile despre numărul participanţilor la concurs vor fi actualizate zilnic.

La nivelul fiecărui sector, va fi desemnat câte un câştigător, dar şi deţinătorii locurilor II şi III. Câştigătorii vor fi desemnaţi de către comisiile create în cadrul preturilor de sector, iar pentru stabilirea celor mai amenajate suburbii, va fi creată o comisie la nivelul Primăriei municipiului Chişinău.   

Pentru motivarea participării active a locuitorilor la campania la salubrizare, Primăria Chişinău va acorda premii pentru cele mai curate şi amenajate curţi de bloc şi localităţi suburbane. Premiile constau în lucrări de amenajare, efectuate de secrviciile de profil ale Primăriei la solicitarea locuitorilor, în valoare de 100 mii lei pentru câştigători şi, respectiv, câte 75 mii lei şi 50 mii lei, pentru deţinătorii locurilor II şi III.

Concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău” / „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău” face parte din campania de salubrizare de primăvară, care se va încheia la sfârşitul lunii aprilie şi se desfăşoară deja al doilea an.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus