Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-04-01/austrian-airlines-a-lansat-patru-zboruri-suplimentare-pe-saptamina-din-chishinau-spre-viena-29244.html
Data: Apr 1, 2013 (19:42)

Austrian Airlines a lansat patru zboruri suplimentare pe săptămînă din Chişinău spre Viena

Austrian Airlines a lansat patru zboruri suplimentare pe săptămîna din Chişinău spre Viena: Începînd cu 31 martie, anul curent, pasagerii companiei Austrian Airlines vor avea optiunea de a alege între unsprezece zboruri pe săptămîna din Chişinău. Această extindere a serviciilor optimizează semnificativ conexiunile oferite din Chişinău spre intreaga reţea de rute efectuate de Austrian. Pe aeroportul din Viena, pasagerii beneficiază de un transfer de doar 25 minute. Şi pentru că aeroportul din Viena oferă cel mai rapid transfer din întreaga Europa, un zbor de conexiune cu Austrian inseamnă economie de timp pentru pasagerii companiei.

Şi in anul acesta, Austrian Airlines va oferi o gamă largă de produse pentru orarul zborurilor de vară: Austrian va deservi în total 130 destinaţii in 55 ţări. Orarul zborurilor de vară a intrat in vigoare din data de 31 martie 2013.

Şapte zboruri pe saptamină spre St. Petersburg (Rusia), patru zboruri pe săptămînă spre Chişinău (Moldova), un zbor pe săptămîna din Viena spre fiecare din următoarele destinaţii: Amman (Jordan), Yerevan (Armenia), Sibiu (Romania) si Skopje (Macedonia) si două zboruri pe zi spre Košice (Slovakia): toate acestea sunt zboruri suplimentare lansate pentru orarul de vară 2013. Austrian Airlines işi consolidează poziţia de cel mai important transporator aerian lider in Europa de Est, oferind conexiuni perfecte intre Est si Vest.