Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
28.03.2013

În perioada 1- 12 aprilie 2013, în capitală începe testarea tehică a microbuzelor de pe rutele municipale

În perioada 1- 12 aprilie 2013, în capitală începe testarea tehică a microbuzelor de pe rutele municipale

În  perioada 1 - 12 aprilie 2013, în municipiul Chişinău se va desfăşura prima etapă a testării tehnice a unităţilor autorizate pentru transportul de călători pe rutele municipale.

În această perioadă, la staţiile de testare din Chişinău, autorizate de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, va fi verificată starea tehnică a unităţilor de transport, aspectul estetic interior şi exterior, inclusiv echiparea acestora, în conformitate cu prevederile Regulilor de testare a autovehiculelor. Testarea va fi efectuată de către angajaţii staţiilor de testare, sub supravegherea reprezentanţilor Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie şi Poliţiei Rutiere.

După încheierea reviziei tehnice, Direcţia transport public şi căi de comunicaţie este în drept să scoată din exploatare microbuzele care nu au susţinut testarea tehnică în termenul stabilit, precum şi să retragă dreptul de a presta servicii de transport de călători agenţilor transportatori care nu s-au prezentat la revizia tehnică sau n-au susţinut examenul respectiv.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus