Trimite e-mail | Printeaza
Economie
28.03.2013

Gas Natural Fenosa în Moldova a semnat noi contracte de achiziţie a energiei electrice cu doi furnizori

Gas Natural Fenosa în Moldova a semnat noi contracte de achiziţie a energiei electrice cu doi furnizori

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Gas Natural Fenosa în Moldova a semnat noi contracte de achiziţie a energiei electrice cu doi furnizori pentru a acoperi necesităţile consumatorilor săi. Prin această măsură compania a asigurat o creştere substanţială a securităţii energetice a ţării, creând condiţii de fiabilitate mai înaltă a livrărilor de energie electrică.
 
Contractul de achiziţie a volumului de bază a energiei electrice a fost semnat cu Centrala electrică de la Cuciurgan (S.A. CERS Moldovenească), care va intra în vigoare începând cu data de 1 aprilie 2013 fiind valabil până la 31 martie 2014. Costul energiei electrice achiziţionate de la CERS Moldovenească este de 6,9 cenţi S.U.A. pentru 1 kWh.
 
Cu Î.S. „Enegrocom” S.A. a fost semnat un contract ce prevede livrarea energiei electrice şi a puterii de echilibrare şi de rezervă. Acest contract de asemenea este valabil pe o perioadă de un an.
 
Astfel compania Gas Natural Fenosa în Moldova şi-a asigurat nu doar contracte de bază şi de balansare, dar şi de rezervă, fapt ce conferă mai multă siguranţă livrărilor de energie.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus