Trimite e-mail | Printeaza
Economie
27.03.2013

În perioada ce urmează la Chişinău va veni o misiune a FMI

 În perioada ce urmează la Chişinău va veni o misiune a FMI

Prim-ministrul în exercițiu Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Tokhir Mirzoev, Reprezentantul  permanent al Fondului Monetar Internaţional în Republica Moldova.

Interlocutorii au discutat despre procesul de reforme ce are lor în R. Moldova şi acţiunile ce urmează a fi întreprinse în acest sens.


Vlad Filat a menţionat că, deși Guvernul este în exercițiu, acesta continuă să funcţioneze în regim normal şi să îndeplinească angajamentele asumate. Premierul şi-a exprimat speranţa că criza politică va fi depăşită, astfel încît ritmul de dezvoltare a ţării să fie nu doar menţinut, ci şi accelerat. 

În cadrul întrevederii, Vlad Filat şi Tokhir Mirzoev au discutat  despre vizita în R. Moldova a misiunii FMI, care va avea loc în scurt timp. S-a discutat despre agenda vizitei, dar şi despre alte subiecte la aceeaşi temă.

Prim-ministrul în exerciţiu a menționat că vor fi întreprinse toate măsurile pentru asigurarea unei colaborări bune cu FMI, subliniind importanța suportului FMI în procesul de dezvoltare social-economică a Republicii Moldova, informează un comunicat al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus