Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.03.2013

Cea de-a 40-a reuniune a Comisiei pentru chestiuni culturale, educaționale și sociale a APCEMN se va desfășura la Chișinău

În perioada 26-27 martie 2013, la Palatul Republicii din capitală se va desfășura cea de-a 40-a reuniune a Comisiei pentru chestiuni culturale, educaționale și sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN).
La reuniune vor participa deputați din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Grecia, România, Rusia, Turcia și Ucraina.

Reuniunea va fi condusă de vicepreședintele acestei comisii, Nae-Simion Pleșca, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

În debutul reuniunii va rosti un cuvînt de salut deputatul Iurie Bolboceanu, președintele delegației Parlamentului Republicii Moldova la APCEMN.

Participanții la reuniune vor examina proiectul de raport pentru viitoarea adunare generală a APCEMN ”Beneficii și perspective de cooperare la nivel postuniversitar între universitățile statelor membre ale APCEMN”. La dezbateri vor participa și savanți, reprezentanți ai instituțiilor de învățămînt superior din Republica Moldova.

În cadrul ședinței urmează a fi stabilite data, locul și ordinea de zi a următoarei reuniuni a Comisiei pentru chestiuni culturale, educaționale și sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus