Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.03.2013

La expoziţiile MoldConstruct şi MoldEnergy vor participa peste 200 de companii din Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina

 La expoziţiile  MoldConstruct  şi MoldEnergy vor participa peste 200 de companii  din Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina

De pe 20 până pe 23 martie a.c. Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO va găzdui două din cele mai importante evenimente expoziţionale ale anului - Expoziţia Internaţională Specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii MOLDCONSTRUCT (ediţia a XVIII-a) şi Expoziţia Internaţională Specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului MOLDENERGY (ediţia a XVII-a).

Expoziţiile MoldConstruct şi MoldEnergy se înscriu în tendinţa firească a dezvoltării sectoarelor energetic şi de construcţii din Moldova şi reflectă veridic evoluţia acestora.

Expoziţia va oferi o gamă larga de materiale pentru lucrările de construcţie, comunicaţii inginereşti şi mijloace tehnice speciale și reprezintă  o tradiție în prezentarea de noi produse și servicii.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor va organiza, în cadrul expoziției, două seminare tematice: „Materiale de  construcţii pentru drumuri şi sistemul de reglementare tehnică în construcţii"și „Tendinţe noi în tehnici şi tehnologii pentru întreprinderile de construcţii, de drumuri şi comunale".

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus