Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.03.2013

Întreprinderile Mici şi Mijlocii vor beneficia de compensare parţială a spaţiului expoziţional

Întreprinderile Mici şi Mijlocii vor beneficia de compensare parţială a spaţiului expoziţional

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii susţine participarea IMM la tîrgurile şi expoziţiile naţionale prin intermediul “Programului de stimulare a participării agenţilor economici la tîrguri şi expoziţii”, finanţat din bugetul de stat.

Scopul programului este promovarea sectorului IMM la evenimentele expoziţionale.

La program pot participa întreprinderile micro, mici, gospodăriile ţărăneşti, deţinătorii de patentă care sunt: producători; beneficiari ai programelor de Stat de susţinere a IMM-urilor (PARE, PNAET); beneficiari ai garanţiilor de stat a creditelor (FGC); generatori de inovaţii; exportatori; prestatori de servicii din domeniile: turism rural; construcţii, artizanat; meşteri populari și altele.

 

În conformitate cu calendarul expoziţional pentru anul 2013 agenţii economici participanţi la expoziţiile Moldenergy, Moldconstruct, Tourism. Leisure. Hotels, Food Technology, Food & Drinks, Packaging. Depot, Furniture, Farmer, Moldova Fashion Expo, Infoinvent vor beneficia de compensări, în cuantum de maximum 50% din costul spaţiului contractat, dar nu mai mult decît 4 m.p . Suma maximă transferată unui beneficiar nu va depăşi 2000 de lei.

Menţionăm, că pentru a beneficia de sprijin financiar,   agenţii economici trebuie să depună o cerere de înscriere la Program, să închirieze şi să achite spaţiul expozţional Organizatorului expoziţiei. Suportul financiar va fi acordat post event. Pentru detalii suplimentare nr de telefon 022 22 53 84 sau poşta electronică expozitie@odimm.md

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus