Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
19.03.2013

Bursa Parlamentară Internaţională a Bundestagului German 2014

Bursa Parlamentară Internaţională a Bundestagului German 2014

Bundestagul German invită şi în anul 2014, pentru o perioadă de cinci luni, absolvenţi ai instituţiilor de învăţămînt superior din Republica Moldova, la Berlin, pentru ca activînd în cadrul biroului unui deputat german să cunoască sistemul parlamentar german, procesele decizionale precum şi să acumuleze experienţă practică privind activitatea parlamentară.

Programul durează de la 1 martie pînă la 31 iulie 2014. Participanţii vor primi o bursă lunară în valoare de 450 de Euro. În mod suplimentar vor fi preluate şi costurile de călătorie şi asigurare şi va fi oferită cazare gratuită sau, în cazul în care dispuneţi de cazare proprie, se va acorda o contribuţie pentru aceste cheltuieli în valoare de 250 de euro lunar.

La program vor putea aplica persoanele născute după 1 martie 1984, care au cunoştinţe foarte bune de limbă germană.

Informaţii detaliate despre programul de burse, condiţiile de eligibilitate, procedura de aplicare şi cea de selectare, pot fi preluate de pe pagina de internet: http://www.bundestag.de/ips

Dosarul complet urmează a fi expediat pînă la 30 iunie 2013 prin E-mail: info@chisinau.diplo.de într-un fişier a cărui nume să fie constituit din numele de familie şi prenume, la Ambasada Germană Chişinău, str. Maria Cibotari 35, 2012 Chişinău.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus