Trimite e-mail | Printeaza
Economie
13.03.2013

La Moldexpo a fost inaugurată expoziția MOLDAGROTECH 2013

La Moldexpo a fost inaugurată expoziția MOLDAGROTECH 2013

Pe 13 martie, la Moldexpo a fost inaugurată ediţia a XXIV-a, de primăvară, a Expoziției Internaționale Specializate de maşini, echipamente şi tehnologii pentru sectorul agro-industrial MOLDAGROTECH 2013.

Participanţii la expoziţie (reprezentanţi ai 110 companii locale şi străine), oferă cele mai cunoscute branduri pe toate domeniile sectorului agroindustrial - tehnică agricolă, sisteme de irigare şi alimentare cu apă în agricultură, tehnică pentru lucrări de ameliorare, hidroinstalaţii, echipamente pentru industria alimentară şi prelucrătoare, fertilizanţi şi mijloace de protecţie a plantelor, tehnologii de cultivare intensivă a plantelor agricole, etc.

De asemenea, este prezentată o mare varietate de material semincer şi săditor, răsaduri de legume, puieţi de pomi fructiferi, plante medicinale şi decorative, unelte de grădinărit, ş.a.

Menţionăm, că în cadrul expoziţiei va fi organizat Concursul internaţional "Util pentru Moldova", scopul căruia este de a contribui la dotarea tehnică şi tehnologică a sectorului agroindustrial din ţară. În cadrul lui, producătorilor şi distribuitorilor celor mai performante mostre de tehnică agricolă, produse fitosanitare şi de îngrăşăminte, li se vor decerna Marele Premiu, medalii de aur, argint şi bronz, precum şi diplome ale Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare.

Expoziția MOLDAGROTECH 2013 spring se va desfăşura în perioada 13-16 martie 2013, în pavilionul central Moldexpo şi în aer liber. Program: 13-15 martie -10.00-18.00, 16 martie - 10.00 - 16.00.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus