Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.03.2013

Vlad Filat va depune o cerere de demisie în adresa Preşedintelui ţării vineri, 8 martie, 2013

Vlad Filat va depune o cerere de demisie în adresa Preşedintelui ţării vineri, 8 martie, 2013

În debutul şedinţei Cabinetului de Miniştri, Vlad Filat a anunţat că, urmare a votului Parlamentului prin care a fost  susţinută moţiunea de cenzură privind demiterea Executivului, va depune o cerere de demisie în adresa Preşedintelui ţării vineri, 8 martie, 2013.

Premierul a declarat că în următoarele zile vor avea loc mai multe şedinţe ale Cabinetului de Miniştri, urmînd a fi aprobat hotărîri importante pentru dezvoltarea ţării. 

 Executivul a aprobat Regulamentul sanitar privind aditivii alimentari. Regulamentul stabileşte norme de utilizare a E-urilor în produsele alimentare în vederea asigurării funcţionării eficiente a pieţei interne, a unui nivel înalt de protecţie a sănătăţii populaţiei şi a unui nivel înalt de protecţie a consumatorilor.

Un alt proiect de hotărîre aprobat astăzi de Executiv a vizat transmiterea, cu titlu gratuit, din gestiunea Î.S. „Moldaeroservice”, fondată de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor,  în gestiunea Muzeului Naţional de Arheologie şi Istorie a Moldovei, din subordinea Ministerului Culturii, a mai multor bunuri, inclusiv a unui elicopter Ka-26, informează Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus