Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-02-25/forum-de-afaceri-moldoceh-1-martie-chi-inau-28712.html
Data: Feb 25, 2013 (14:45)

Forum de afaceri moldo-ceh, 1 martie, Chișinău

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici la Forumul de afaceri moldo-ceh, care va avea loc la Chișinău, pe 1 martie 2013. Forumul de afaceri moldo-ceh este organizat în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a ministrului de externe al Republicii Cehe, Karel Schwarzenberg.

La eveniment vor participa: conducerea CCI a Moldovei, reprezentanți ai CCI a Cehiei şi CCI Cehia-România, factori de decizie, organizații de susținere a businessului, agenţi economici din ambele state.

Din componenţa delegaţiei cehe fac parte 6 companii din următoarele domenii de activitate: transport internaţional feroviar, auto şi maritim de mărfuri şi pasageri, transport cargo şi charter, servicii de consultanţă, sectorul bancar, prelucrarea metalului, utilaje și echipamente pentru fabricarea amestecurilor de beton, exportul şi importul produselor din metal, etc.


În cadrul reuniunii vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde reprezentanţii mediului de afaceri vor avea posibilitatea de a stabili parteneriate cu agenţii economici cehi.