Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.02.2013

Președintele Timofti i-a cerut premierului Vlad Filat să asigure funcționalitatea tuturor ministerelor și departamentelor guvernamentale

Președintele Timofti i-a cerut premierului Vlad Filat să asigure funcționalitatea tuturor ministerelor și departamentelor guvernamentale

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, s-a întâlnit ieri, 16 februarie a.c., la Reședința prezidențială, cu primul ministru, Vlad Filat, cu care a discutat despre activitatea curentă a Guvernului.

Președintele Timofti i-a cerut premierului Vlad Filat să asigure funcționalitatea tuturor ministerelor și departamentelor guvernamentale, astfel încât acestea să nu fie afectate de disputele politice din cadrul Coaliției de guvernământ.

Premierul Vlad Filat l-a informat pe șeful statului că toate departamentele guvernamentale funcționează în regim normal și că a dat dispozițiile necesare pentru ca activitatea acestora să nu fie influențate de situația politică actuală.

Totodată, președintele Timofti a reiterat că este necesar ca în cadrul Alianței pentru Integrare Europeană să fie continuate discuțiile în vederea identificării unei soluții pentru situația creată și stabilirii unui consens în interesul țării.

În finalul întrevederii, cei doi oficiali au făcut un schimb de păreri despre procesele de integrare europeană care au loc în țară și au trecut în revistă următoarele acțiuni care vor fi întreprinse în acest sens în timpul apropiat, informează Serviciul de presă al Președinției Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus