Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.02.2013

Marian Lupu: PLDM trebuie să se clarifice ce poziție are și încotro merge

Marian Lupu: PLDM trebuie să se clarifice ce poziție are și încotro merge

PDM rămâne deschis pentru a examina propunerile care vin din partea colegilor de Parlament, pentru a vedea ce putem face în termeni foarte concreți ca să asigurăm o guvernare eficientă în R. Moldova. Declaraţia a fost făcută de liderul PDM, preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, după şedinţa Biroului Permanent al Legislativului.

Totodată, Marian Lupu a subliniat că PDM nu acceptă mesaje transmise prin intermediul mass-media, iar dacă un partid are o propunere, trebuie să vină pe o cale oficială, așa cum se cade unei formațiuni politice serioase.

„Filat demonstrează o confuzie personală, ieri zicând că părăsește alianța, iar astăzi invitând pentru renegocieri sau negocieri”, a remarcat Marian Lupu, care  i-a sugerat liderului PLDM să se clarifice mai întâi de ce a distrus alianța, de ce a adus ţara într-o situație de criză politică și instabilitate politică, să se clarifice în partid ce poziție au și încotro merg.

„Făcând declarația de ieri, Filat a pus o mare frână negocierilor cu UE. Noi va trebui să continuăm mai departe și o să obținem acest rezultat ca Acordul de asociere să fie semnat mai devreme sau mai târziu”, a subliniat liderul democrat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus