Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-02-07/forul-moldoleton-al-oamenilor-de-afaceri-se-va-desfashura-luna-curenta-la-chishinau-28429.html
Data: Feb 7, 2013 (12:15)

Forul moldo-leton al oamenilor de afaceri se va desfăşura luna curentă la Chişinău

Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) anunță companiile moldoveneşti, asociațiile de business, mass-media și alte instituții interesate despre organizarea Forului moldo-leton al oamenilor de afaceri. Evenimentul este prilejuit de vizita Prim-ministrului Republicii Letonia, Domnului Valdis Dombrovskis și va avea loc la 20 februarie 2013, la Chişinău, în incinta Palatului Republicii.
 
În cadrul Forului vor fi organizate întrevederi de afaceri bilaterale moldo-letone. Persoanele interesate de participare urmează să completeze în limba rusă sau engleză profilul de participare anexat (la toate compartimente solicitate) cu menţiunea informaţiei succinte despre activitatea întreprinderii şi denumirea companiei/ilor din Letonia cu care ar dori să comunice la For. Profilurile urmează a fi transmise la următoarele adrese electronice: irina.bezyazychnaya@miepo.md şi olga.vrajmas@miepo.md (detalii la tel.: (0 22) 21-40-66, 24-36-83). Data limită de prezentare a profilului completat este 15 februarie 2013.
 
Agenda evenimentului va fi prezentată companiilor prin e-mail după recepţionarea profilului completat.
 
La For vor participa circa 21 companii letone din diferite domenii.