Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-02-04/franzelutza-nu-intentzioneaza-sa-majoreze-pretzurile-la-produse-de-panificatzie-28360.html
Data: Feb 4, 2013 (18:14)

„Franzeluţa” nu intenţionează să majoreze preţurile la produse de panificaţie

„Franzeluţa”, conform afirmaţiei directorului întreprinderii, Victor Cojocaru, nu intenţionează să majoreze preţurile la aceste şi alte produse de panificaţie, urmând şi-n continuare să completeze sortimentul cu noi feluri de pâine.

Potrivit combinatul de produse de panificaţie S. A. „Franzeluţa”, pâinea, tradiţional fabricată la această întreprindere este comercializată în prezent la preţ neschimbat de-a lungul anilor, cu toate că „Franzeluţa” suportă cheltuieli suplimentare din cauza preţurilor în creştere, la făina de grâu.

În scopul satisfacerii mai depline a solicitărilor parvenite de la cumpărători, întreprinderea completează permanent sortimentul producţiei fabricate cu noi tipuri de pâine. Doar în anul trecut lista produselor de panificaţie a fost completată cu: „Botanica”, Bucovina”, Haiduc”, „Glia”, „Ciobănaş”, Cuptoraş” ş. a.

De la începutul anului curent,  în reţeaua comercială este livrată pâinea „De grâu”, „De ţară”, „Vatra”, „Riga”, „Orăşenească plus” fabricată după receptură nouă, ea conţinând mai multe ingrediente, care îmbunătăţesc calităţile gustative ale noilor produse.

La pâinea socială: „Chişinău”, Codru” preţul este constant -1leu 50 de bani. La preţurile fixate anterior se comercializează şi pâinea „Bucovina”, Preferată”, „Botanica”, Haiduc”, „Borodinschi” şi multe altele.